Новости сантим

Оh, Italia!

Важко уявити страви італійської кухні без бальзамічного соусу, адже він надає пікантності. Але шеф-кухарі частіше використовують бальзамічний крем, і ми відкриємо їх секрет.

Бальзамічний крем «Goccia d'Oro» густіший і насиченіший, ніж звичайний соус. Тому його треба додавати зовсім трохи, щоб страви набули довершеного смаку.

Традиційно бальзамічний крем додають до заправки салатів, морепродуктів та м'яса. Його слід класти у повністю готові страви, адже йому протипоказана термічна обробка. Однієї краплі крему достатньо, щоб повністю перевтілити страву.

Дивуйте своїх рідних неповторним смаком ваших страв разом з супермаркетами Santim.
Made on
Tilda