Він один з найцінніших і найпоживніших плодів осені, бо містить безліч вітамінів, амінокислот, білків, вуглеводів та клітковини.
Його використовують і як дієтичний продукт, і як лікарський засіб. У ньому корисними є всі його частини: м'якуш, сік, насіння, олія.
Більше інформації у дописі, дивіться серію фото.
А найголовніше — ви можете скуштувати гарбуз у різноманітних поєднаннях вже зараз!
Достатньо завітати до нас у Santim, де ми підготували спеціальне гарбузове меню ☺️
Його використовують і як дієтичний продукт, і як лікарський засіб. У ньому корисними є всі його частини: м'якуш, сік, насіння, олія.
Більше інформації у дописі, дивіться серію фото.
А найголовніше — ви можете скуштувати гарбуз у різноманітних поєднаннях вже зараз!
Достатньо завітати до нас у Santim, де ми підготували спеціальне гарбузове меню ☺️



